Veelgestelde Vragen

Hieronder beantwoorden we enkele veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Stuur hem in via het contactformulier of drone@aeret.nl

Drone PreFlight Web-App

Nee, er bestaat (nog) geen native app. We hebben er voor gekozen om Drone PreFlight Pro als web-based applicatie aan te bieden en door ontwikkelen. De belangrijkste reden hiervoor is dat we snel aanpassingen willen en kunnen doorvoeren aan zowel de applicatie als data kant. Bij aanpassingen aan (native) apps kan dit dagen / weken duren voordat een nieuwe versie is goedgekeurd. De Drone PreFlight web-app is vanuit een browser, vanaf alle platformen en apparaten te bedienen.

Tip: Vanuit je browser kun je “Instellingen” de webpagina opslaan op je startscherm. Er verschijnt dan een icoontje op je homescreen van je smartphone.

Hiervoor gebruiken we verschillende officiële bronnen zoals LVNL, AIP-NL, FAA, Eurocontrol, ICAO, PDOK en de Staatscourant. Vanuit Drone PreFlight Pro verrijken we deze data met aanvullingen zoals bestanden, contactinformatie en beschrijvingen toegespitst op dronecategorie Open (A1/A3 en A2). 

De (on)bemande luchtvaart bestaat uit erg veel afkortingen en terminologie. Voor gebruikers die meer willen weten over de betekenis van deze afkortingen hebben we een speciale Drone PreFlight kennisbank met allerlei artikelen.

We doen ons uiterste best om je de meest uitgebreide en actuele dronekaart van Nederland te bieden. Toch kan het zijn dat we iets over het hoofd hebben gezien of dat er iets onduidelijk is. Feedback vanuit de drone-community vinden we erg belangrijk. Mocht je iets hebben gevonden kun je dat laten weten via ons Feedback Formulier.

Drone PreFlight Abonnement

Mocht je (om wat voor reden dan ook) je Drone PreFlight abonnement willen opzeggen ontvangen we graag een mail van je via drone@aeret.nl, voor de eerstvolgende factuur.

Vermeld in deze mail je usernaam en je ontvangt van ons bevestiging dat je account is beëindigd en de automatische facturatie is gestopt.

Mocht je willen wisselen van Drone PreFlight abonnement (van Open naar Specific of van Specific naar Open) is dat geen probleem. Of als je de betalingstermijn wilt aanpassen. Stuur een mail naar drone@aeret.nl met daarin je gewenste aanpassing dan brengen we dat zo snel mogelijk in orde. 

Een Drone PreFlight Pro (Open en Specific) licentie is bedoeld om door één gebruiker (tegelijkertijd) van de toegekende organisatie gebruikt te worden. Accountgegevens uitwisselen aan een andere organisatie is niet toegestaan. Heeft u behoefte aan meerdere licenties binnen één organisatie neem dan contact met ons op voor een aantrekkelijke korting.

Het gemakkelijkste is om direct via de webshop te bestellen. U maakt uw keuze uit licentietype, voert uw gegevens in en kunt direct betalen via iDeal. Na betaling ontvangt u de inloggegevens en factuur. 

Ontvangt u liever eerst een offerte / factuur via de mail neem dan contact op via de contactpagina.