Prijzen: Open & Specific

Categorie Open A1/A3 en A2

Voor drone-operators in de Categorie OPEN (A1/A3 en A2) bieden wij de volgende prijzen en datalagen aan. 

[easy-pricing-table id=”1484″]

Categorie Specific

Voor drone-operators in de Categorie Specific bieden wij de volgende prijzen en datalagen aan.

[easy-pricing-table id=”1493″]

Aanvullende informatie

* = Totaal bieden we dronepiloten in de Categorie Specific 40+ aanvullende (landelijke) datasets die onder de omgevingsinformatie vallen. Denk hierbij aan windturbines, hoogspanningsmasten, BAG gebouw informatie en Natura2000. Maar ook gekoppelde informatie zoals documenten voor het aanvragen van inzet in CTR’s. Voor alle bronnen zie ook Datasets. Alle verschillen tussen de Open en Specific omgeving zie je in dit Overzicht.

Automatische Verlenging 

Van de door u gekozen abonnementsvorm ontvangt u elk kwartaal of jaar (automatisch) een factuur.  Hierin bieden wij u de mogelijkheid gemakkelijk met iDeal te betalen. Getoonde prijzen zijn exclusief BTW. 

Afmelden Drone PreFlight Pro
Wilt u uw abonnement afmelden. Stuur ons een email via drone@aeret.nl en u ontvangt van ons een bevestiging van de afmelding.

Opleidingen en meerdere licenties

Wilt u meerdere licenties tegelijkertijd afnemen voor de meest uitgebreide dronekaart van Nederland? Voor drone-opleidingings instanties en organisaties bieden wij aantrekkelijke kortingen bij afname van meerdere Drone PreFlight Pro licenties. Neem contact op met ons voor meer informatie.