Je bekijkt nu Inleiding

Inleiding

Hoe kunnen we helpen?

You are here:

Vluchtvoorbereiding voor ROC en ROC-Light

Drone PreFlight Pro is een online vluchtvoorbereidings-applicatie voor ROC- en ROC-Light operators, aangeboden door Aeret. 

De wereld, toepassingen en ontwikkelingen van drones gaan erg snel. Toen we vier jaar geleden als één van de Founding Fathers bij de oprichting van de branche-organisatie DARPAS aanwezig waren, was het aantal professionele operators nog beperkt. Inmiddels groeit de groep ROC en ROC-light operators nog altijd.

Binnen deze groep is behoefte aan één gecentraliseerde plaats waar relevante omgevingsinformatie te vinden is om een dronevlucht te kunnen voorbereiden. Onze visie is dat met de juiste informatie, communicatie en voorbereiding steeds meer toepassingen met drones mogelijk zijn. Van het vliegen in CTR’s tot het (dichtbij) inspecteren van gebouwen en kunstwerken.

Feedback en Ontwikkeling

We zijn jullie erg dankbaar voor de feedback, tips en wensen die jullie hebben doorgegeven. We hopen ook vooral dat jullie dit willen blijven doen zodat we deze kunnen integreren in aankomende updates.

In deze kennisbank vind je een uitgebreide beschrijving van de verschillende datasets, deze worden periodiek bijgewerkt.

Vanuit het Aeret Team wensen we jullie veel mooie drone-vluchten toe.

Mark de Haan – Founder Aeret

Drone PreFlight Pro Aanvragen

Heb je nog geen Pro account? Vraag deze dan gemakkelijk hier aan.

Bestel uw licentie