Je bekijkt nu GPS functie gebruiken

GPS functie gebruiken

You are here:

GPS functie – locatie op de kaart

In Drone PreFlight Pro zit een geo-locatie functie ingebouwd. Hiermee is het mogelijk om met de GPS module van uw mobiele device (smartphone / tablet) de locatie op de kaart te plotten. TIP: Zorg hiervoor dat u eerst de GPS in uw instellingen hebt geactiveerd alvorens de applicatie op te starten.

Klik vervolgens op het pijl-icoontje om uw locatie op de kaart te plotten. Er verschijnt een icoontje met uw locatie. Hiermee kunt u tot op straatniveau bekijken of u zich wel of niet in een no-fly zone bevindt.

drone preflight pro gps kaart locatie drone no fly zone

Drone PreFlight Pro Aanvragen

Heb je nog geen Pro account? Vraag deze dan gemakkelijk hier aan.

Vorige Achtergrondkaarten
Volgende Rechtermuisknop