Je bekijkt nu 28 okt – TGB Kreekraksluizen Joint Falcon
Foto @Rijkswaterstaat

28 okt – TGB Kreekraksluizen Joint Falcon

TGB Kreekraksluizen – Joint Falcon

tgb joint falcon kreekraksluizen helikopter no fly zoneTen behoeve van oefening Joint Falcon wordt ter bescherming van burger- en militair luchtverkeer het tijdelijke gebied met beperkingen (TGB) Kreekraksluizen ingesteld, begrensd door de volgende coördinaten en hoogten:

TGB Kreekraksluizen
een cirkel met een straal van één drietiende (1,3) nautische mijlen met als middelpunt 51°27’10″N 004°14’13″E, van grondniveau tot 3000 ft AMSL. Uitgezonderd van het gebied is natuurgebied Markiezaatsmeer tot een hoogte van 1000 ft AMSL (zie figuur).

Week 43
donderdag 28 oktober van 18:00 tot 23:00 uur.
Week 50
woensdag 15 december van 10:00 tot 14:00 uur.

Tijdens de dagen en tijdstippen dat het TGB Kreekraksluizen is ingesteld is voor niet aan de oefening deelnemende luchtvaartuigen verboden om daarin vluchten uit te voeren. Van dit verbod zijn uitgezonderd luchtvaartuigen in gebruik bij de Landelijke Eenheid, Dienst
Infrastructuur, afdeling Luchtvaart, en luchtvaartuigen ten behoeve van HEMS- en SARvluchten. Zij mogen het TGB binnenvliegen na toestemming van de plaatselijke luchtverkeersleiding Woensdrecht dan wel het MilATCC Schiphol.

Dronekaart

Deze TGB staat op de Drone PreFlight Pro Basic, Open en Specific dronekaart.